HTML

Csillaghamu

Gondolkodás, szabadgondolkodás, tudomány, asztronómia, YouTube, ateizmus, vallás(talanság) és hasonlók.

Friss topikok

2011.08.08. 16:26 Csillaghamu

Őspukkanás

Üdvözöllek,

Ha ide keveredtél blogomra, akkor nagy esély van arra, hogy nagyjából 13,7 milliárd évvel ezelőtt elindultál egy félelmetes, ámde nagyszerű úton. Csillagból csillagba robbantál, mire letelepedtél ezen a kő és fémhalmazon, majd nyálkásabbnál nyálkásább állat szájából valahogy odakerültél a képernyőd elé pármillió év alatt..
Persze előtte feltaláltad a személyi számítógépet, meg egyet s mást.

Ülj le, vakard le magadról a prehisztorikus pterodactyl taknyot és pihenj meg egy pár percre, hiszen igen fárasztó és erőszakos utad volt.

Mit szólnál hozzá, ha gondolkodnánk együtt egy kicsit a világ nagy dolgairól?

Vagy talán inkább robbannál fel még egy csillaggal?

Maradj csak, és ha velem tartasz lefordítok neked rendszeresen egy-egy YouTube videót a vallás(talanság), (szabad)gondolkodás, tudomány, világnézet és egyéb témákban.
Talán sikerül összehoznunk néha valamilyen párbeszédet és gondolatcserét is a világról és megismerkedhetsz olyan más csillaghamu-kupacok gondolataival, mint Carl Sagan, Neil deGrasse Tyson, Richard Dawkins, Sam Harris és még sokan mások.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://csillaghamu.blog.hu/api/trackback/id/tr103134348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csillaghamu · http://csillaghamu.blog.hu 2011.08.08. 16:39:42

Fontos megjegyezni, hogy az oldal meg a projekt friss, tehát work in progress. Számos videó le van már fordítva, apránként töltöm őket fel, ugyanis sok munka van velük.

A blog kinézetéről is van elképzelésem, majd azon is alakítok a közeljövőben.
süti beállítások módosítása