HTML

Csillaghamu

Gondolkodás, szabadgondolkodás, tudomány, asztronómia, YouTube, ateizmus, vallás(talanság) és hasonlók.

Friss topikok

2011.09.05. 10:05 Csillaghamu

[Videó] Sötétség

Fontos megjegyezni, hogy Carl Sagan sosem hitt az idegenek földi látogatásairól szóló meséknek.
Úgy tartotta, hogy az UFÓsztorik a képzelet szüleményei, modernkori boszorkánymesék és bizonyíték sosincs egyetlen esetben sem. Erről a Korok és Démonok című(egyébként szuper és érdekes) könyvében is ír.

Ennek ellenére a SETI program (Search for ExtraTerrestrial Intelligence, avagy Kutatás a Földönkívüli Értelem Után program) egy nagy népszerűsítője és támogatója volt.

A Kapcsolat (Contact) című filmet (és könyvet) például Carl Sagan írta.

Érdekes még, hogy néhány hónapja a SETI programnak elfogyott a pénze és az egész hibernálva lett. Nem kellett sok idő és a világ minden sarkából emberek ezrei szerveztek gyűjtést és adományoztak a SETInek. Segítségükkel több mint 200.000$ gyűlt össze és hála nekik hamarosan visszaáll a program a régi kerékvágásba.

A SETI tudósai szerint talán épp jókor, hiszen Naprendszeren kívüli bolygók százait, ezreit fedezzük fel manapság.
http://setistars.org/stars

1 komment

Címkék: ufo tudomány sci fi űrhajó idegenek földönkívüli carl csészealj sagan


A bejegyzés trackback címe:

https://csillaghamu.blog.hu/api/trackback/id/tr873203322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Antal Krisztus 2011.09.16. 14:11:33

Üdv, klassz az oldal, meg fogom nézni, Sagan követő régi tisztelő vagyok. Szerintem megérett az idő, hogy a magányos farkasok falkába verődjenek, és egyszerre üvöltsék a világosságot a sötétség közepén:

Sziasztok!

Az októberi népszámlálás során lehetne megelőző csapást mérni azzal, ha lefutna egy kampány, minél többen merjék vállalni az ateizmusuk, aki nem meggyőződéses keresztény, az ne hazudjon, és megy egy kampány a JEDI hit mellett is. Holnapra kész lesz egy ppt aminél lhet majd jobbat is csinálni, de sok idő nincs, szóval jó lenne, ha minden blogger és a témára érzékeny netelő beszállna az antikeresztes háborúba, facebookon népszámlálás 2011 valld magad Jedinek, Az erő jedi lovagjainak fény kardja trad. egyház, obi van, és a www.istentelen.blogger.hu oldal aki küld mailt az istentelen2@freemail.hu oldalra annak küldöm a ppt. Mától egy hónapig van értelme ezen pörögni.
süti beállítások módosítása